Closures and Final Exams

Description

7:45 – 8:45 1st Period Closure (60 min)

8:49 – 9:49 2nd Period Closure (60 min)

9:53 – 10:53 3rd Period Closure (60 min)

10:57 – 12:37 1st Period Exam (70 min)


10:57 – 11:27 First lunch (30)

12:07 – 12:37 Last lunch (30)

12:41 – 1:51 2nd Period Exam (70 min)

1:55 – 3:05 3rd Period Exam (70 min)